Бившият на Кали направи скандални разкрития

Бившият на Кали направи скандални разкрития
5 (100%) 1 vote

Бившият любим на Кали скандализира с разкритията си

Бившият на Кали – Владимир отвърна на удара. Провокиран от изказванията на изпълнителката в медийното пространство, той разкри своята истина за раздялата им.

Туроператорът твърди, че връзката им се разпаднала заради Кали. Месеци преди да се разделят окончателно той живял в същинска агония. Всяка вечер се прибирал след прием на успокоително. Влади споделя пред „Уикенд“, че Кали много се променила. Станала раздразнителна и постоянно го обвинявала за всичко лошо в живота си.

Тя натяквала на Влади, че е провалила живота си, започвайки връзка с него. Изпълнителката дори подчертала, че заради него е пропуснала много други предложения.

Владимир е категоричен, че връзката им е приключила заради друг мъж. От няколко месеца той не е виждал сина си Александър, тъй като Кали не му позволява да го види. Двамата ще се изправят пред съда в битка за родителските прави.

Изпълнителката настоява Александър да остане при нея, но Влади иска да запази връзка с единствения си син. Той отказва да приеме условията на Кали и да й осигури солидна издръжка.

Туроператорът е категоричен, че няма да даде никакви пари на майката на сина, защото те няма да бъдат похарчени по предназначение. Той не крие, че Кали е пристрастена към хазарта, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар