Асен Блатечки ревнува лудо Диляна Попова

Асен Блатечки ревнува лудо Диляна Попова
4 (80%) 1 vote

Асен Блатечки не си намира място от ревност

Луда ревност измъчва Асен Блатечки. Актьорът не може да си намери място при мисълта, че любимата му жена прекарва по-голяма част от деня си с един от най-красивите мъже у нас. Диляна Попова прекарва деня в компанията на Ники Илиев.

Причината за това са снимките на поредния сезон на „Килерът“. По 12 часа дневно синеоката красавица прекарва в компанията на очарователния блондин. Ники Илиев вече е свободен мъж, след като преди година се раздели със съпругата си Саня. Фактът, че той не е обвързан допълнително притеснява Асен Блатечки.

Актьорът все още не е забравил, че преди шест години искрите между него и Диляна Попова пламнаха именно на снимачната площадка. При мисълта, че този сценарий може да се повтори, Асен Блатечки се побърква.

Ако се вярва на актуалната клюка, той и моделката отново са двойка. Според мълвата актьорът окончателно е напуснал съпругата си Катерина. Двамата осъзнали, че връзката им вече е изчерпана и е по-добре да се разделят.

От няколко месеца Асен Блатечки дели един покрив с моделката Диляна Попова. Двамата все още не са обявили официално събирането си и са категорични, че това което трябва да се случи, рано или късно се случва.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар