Калин Сърменов става татко за трети път на 56 години (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Калин Сърменов ще друнка бебе на 56, половинката му бременна с второ

Калин Сърменов ще става отново баща. Макар вече да в втората половина на петдесетте си години Милото е в очакване на трето отроче.

Съпругата на актьора Боряна Пашева била бременна и вече започвало да й личи. Но двамата пазели в тайна хубавата новина.

Снимка: Ретро

Само хора от най-близкия им кръг били наясно с пола на бебето. Все пак се надявали детето да е момче защото Сърменов живеел само сред жени. От първия си брак имал дъщеря си Дария. Втората му съпруга го дарила пак с щерка, която се казва Димана.

Любовният роман между Калин и Боряна започва като романтична приказка, спомнят си неговите колеги.  Той бил на 35, а тя едва на 17. Срещнали се в Сатиричния театър, но първата крачка направила девойката.

Тя разказва как разбрала, че Сърменов има имен ден и с голямо притеснение решила да го поздрави като му поднесе цвете. Актьорът забелязал хубавицата и отишъл при нея. Стреснал се колко е малка и я завел да я почерпи с кола.

Последвал период когато двамата се чували и виждали. Калин бил притеснен от младата й възраст. Но Боряна от самото начало била сигурна в намеренията си.

Заради разликата във годините родителите на момичето не искали да приемат гаджето на дъщеря си. Даже след като забременяла и родила се усещало напрежение от тяхна страна. Приели го едва когато й предложил брак.

Решението да минат под венчило се появило внезапно. Искали да пътуват в чужбина, но за да изведат Димана зад граница им поискали редица документи. Дори комисия ги посетила в дома им да видят дали живеят заедно.

След тези перипетии някой им дал акъл да се оженят. След брака всичко ще е по-лесно, а те точно това направили, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар