Ким Кардашиян стана за смях с ужасен тоалет (Вижте как се изложи – Снимка)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян с ужасна визия в Париж, риалити звездата шашна с грозен тоалет

Ким Кардашиян едва ли може да изненада феновете си със странните си дрехи, Но се оказа, че все още пази скрити козове. Почитателите на брюнетката отново бяха сюрпризирани.

Оказа се, че екстравагантните тоалети на Кардашиян не свършват. При последната си разходка в Париж тя спокойно може да претендира за модел с най-лошо облекло на годината.

Снимка: Блиц

Ким избра прозрачен блестящ чорапогащник. Под който се виждаха целите й крака. Едва ли някой би облякъл такова модно творение. Но звездата невъзмутимо се разходи по улиците на френската столица. Като изобщо не се притесни от изумените погледи на любопитните парижани.

На американката изобщо не й пукаше, че пищните й форми изглеждат смешно в ексцентричното й облекло.

Даже и най-върлите фенове на риалити героинята не я харесаха така облечена.

Тоалетите на Ким Кардашиян явно се харесват единствено на нея. Тя често е споделяла, че дори мъжа й е на мнение, че облеклата й са отвратителни. Като понякога си позволява да изхвърли някои от тоалетите й.

Веднъж Ким сподели, че винаги си е мислела, че се облича добре. До като веднъж Кание Уест не я уверил в обратното. Той разчистил гардероба й като изхвърлил дрехи и обувки. Кардашиян тогава се оплака, че от 250 чифта патъци й останали само два.

Явно рапърът трябва отново да се развихри и да направи нов опит за подобрение на гардероба й. Стилистите са категорични, че този тоалет може да съсипе и най-красивите форми и те да изглеждат отвратително, предават от jenata.blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар