Софи Маринова и Гринго „разкриха“ какво са им подарили кумовете Павел и Преслава (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Софи Маринова и Гринго стават животновъди

Софи Маринова и Гринго отпразнуваха официално това, че са семейство в неделя на 24-ти март. В столичен хотел щастливите младоженци вдигнаха луд купон, който продължил до ранни зори. На тържеството присъстваха много приятели на Софи и Гринго, както и колеги на булката. Сред гостите бяха Тони Стораро, Глория, Илиян, Гери-Никол, Роксана, Димитър Рачков, Маги Халваджиян, Тони Дачева, Константин и други.

Младоженците споделиха много кадри от сватбата в социалните мрежи, като се започне от гримирането на булката, извеждането на кумовете и още хиляди кадри от самото тържество. Гостите също не пропуснаха да споделят снимки от събитието. Кумата Преслава дори се беше заела да снима и да предава какво се случва в социалната мрежа, вместо да се забавлява и да изпълнява ролята си на кума.

Още преди сватбата Софи призна,че е подготвила подаръци за кумовете Павел и Преслава. Тя не пропусна да купи нещо специално и за малката Паола. Г-жа Давидова обаче запази в тайна подаръците за кумовете и тяхната принцеса.

А какво са подарили кумовете на младоженците? Днес Софи и Гринго „разкриха“ какви подаръци са получили от Павел и Преслава. Младоженците са получили не какви да е подаръци, а „живи“ такива. „Вижте какви красиви, живи подаръци получихме от страната на кумовете. Теленце, агънце, яренце“, пишат младоженците към няколко кадъра с подаръците.

Оказва се, че „живите“ подаръци са подарени на Софи и Гринго не от кумовете, а от техни много близки приятели.  От публикацията става ясно още, че младоженците са решили да запазят животните и да ги гледат, а не да ги колят.

Софи Маринова и Гринго разкриха какво са им подарили Павел и Преслава сн. Фейсбук

Софи Маринова и Гринго разкриха какво са им „подарили“ Павел и Преслава сн. Фейсбук

Феновете на Софи веднага я поздравиха за хубавите подаръци, но се чудят кой ще ги гледа, при положение, че младоженците нямат много свободно време да се занимават с тях. Софи е толкова заета, че с Гринго и с кумовете едва са намерили свободна дата, за да отидат на почивка, която ще бъде техния меден месец.

Подаръци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар