Барбара Буш с тайно писмо до Мелания след победата на Тръмп (Въвежда я в елитния клуб на първите дами)

Гласувайте за статията

Барбара Буш изпратила лично писмо до Мелания, приветствайки я в клуба на първите дами

Първите дами на Америка си имат собствен клуб и членството в него е много специално, разкрива писмо на Барбара Буш. Единствено съпругите на американските държавни глави имат право да членуват в него. Към днешна дата само четири са неговите членки, но се очаква в най-скоро време още една да се присъедини към тях. Матриархът Барбара Буш изпратила емоционално послание на Мелания Тръмп, след като Доналд победил.

„Радвам се да ви приветствам в тайния клуб на първите дами. Нямаме търпение да ви посветим в него“, написала покойната госпожа Буш. Тя заявила още, че се притеснявала, че ще трябва да допусне Бил Клинтън в клуба след победата на Хилари, но била доволна, че това не се е случило.

„Някои от другите членки на клуба щяха доста да се притеснят“, шегувала се 90-годишната първа дама. След което изразила загриженост към Мелания и проблемите, които тя има.

„Без значение, дали ще решите да останете в Ню Йорк, или ще се преместите във Вашингтон, нека това да бъде ваше право и ваш избор. Не се подлъгвайте по натиска на другите“, пише още Барбара Буш по този повод.

Тя изразява още и надежда, че Мелания ще се справи със задълженията си на майка и съпруга, и първа дама. „Уверете се, че синът ви е заобиколен от приятели, когато идва в Белия дом. Това ще му помогне да се адаптира“, пише й още Буш.

Барбара Буш с емоционално послание за Мелания сн. Уикипедия

Барбара Буш с емоционално послание за Мелания сн. Уикипедия

И въпреки топлото посрещане на Мелания, Барбара ненавижда съпруга й. Когато й подаряват часовник, с който да брои дните до края на мандата му, тя толкова го харесва, че го оставя до леглото си. „Нямам търпение да се събудя от този кошмар“, казва Барбара Буш. За съжаление не успява да доживее да види падането на Тръмп. Тъй като почина миналата година.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар