Внимание! Мнима адвокатска фирма нюха за жертва

Гласувайте за статията

Адриан Юриев под формата на помощ дозавлича пишман инвеститори

Всички българи се оплакват от липса на пари, но от липса на акъл никой никога не се е оплакал. Особено силни са оплакванията на измамени при положение, че те самите, чрез собствената си наивност и дори глупост, са си виновни.

В последно време се появи един нов измамник, които се представя за адвокат – Адриан Юриев. Той охотно „поема“ пишман инвеститори, за да им помага да търсят справедливост от уж ощетили ги инвестиционни посредници. И то при положение, че самите те са неспасяеми – лакоми за печалби и непосветени в борсовите игри са загубили внушителни суми пари поради прибързаните си и некомпетентни решения.

Взема им твърда такса за услугата срещу обещание – обещание да ги изтегли от блатото, в което сами са затънали. Това, разбира се, става в съдебни и извънсъдебни спорове, но досега в бизнес историята на Юриев няма дори и прецедент за решение в полза на ощетените.

Даа, всичко това е под етикета на високохуманна дейност, която се базира на аксиомата, че богатите са мръсници, а бедните или вторично обеднелите – честни, умни и точни. Но нещастни.

Не знаем колко са и доколко успешни са делата на адвокатите у нас, които са прегърнали тази сложна изискваща финансова и специализирано правна квалификация дейност. Юриев, с претенциите си да бъде „крило за сиромаси“, си е поставил високохуманната цел да подпомага отчаяни неопитни инвеститори, които са изгубили парите в борсовите игри.

Това са хора, които обясняват, че ще заменят с лекота усилията на регулаторния орган, на икономическа полиция, на съд и прокуратура и ще постигнат резултати, които те съвкупно не могат да дадат.

Вярвате ли на подобни схеми? Или сте толкова отчаяни удавници, че се ловите и за сламка.
Компанията АЗ го играе душеприказчик, тя успокоява душевните рани на пострадалите, докато хората умират.

„Експертът“ натоварва доверилите му се притеснени хора и веднъж ужилени, им нанася втори удар, за да ги досъсипе. Така че: „Внимание!“ Не се доверявайте на АЗ ЕООД, ул. „Съборна“ №3, Адриан Юриев.

Срещу подобни фирми, защитници на „излъганите“ инвеститори, вече има няколко жалби в ГДБОП.

Източници: pik.bg, mignews.bg, etrud.blogspot.com

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар