Фън Шуй съвети: Не всеки трябва да носи злато и сребро! (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Фън Шуй помага да аранжираме дома, но модерния метод съветва и кой може да носи злато и сребро

Според Фън Шуй носенето на благородни метали като злато и сребро трябва да е разумно. Защото те могат да причинят здравословни проблеми на човека, който ги носи. Ето защо източната философия препоръчва как да избираме бижутата си. За да избегнем всякакви рискове за физическото и емоционалното си състояние.

За кого е неподходящо да носи златни бижута?

Златото е благороден метал с прекалено силна енергия. С него се активира всеки творчески потенциал. Но ако сте прекалено жизнени и активни, имате неспокоен и изложен на стрес живот  не е препоръчително да си слагате златни бижута.

Мощната енергия на метала в комбинация с натовареното ежедневие може да ви докара нервни сривове. За това по-добре забравите за златото.

За кого е препоръчително да носи бижута от злато?

Златото е най-подходящ метал за хора, които са свикнали на по-спокоен и застоял начин на живот. На тези индивиди би им помогнало да се сдобият с повече енергия, сила и воля.

Ако страдате от апатия или депресия златото е вашия метал.

Кой не трябва да носи сребърни накити?

Среброто се смята, че е символ на чистотата, женствеността и спокойствието. Този метал е най-неподходящ за млади и чувствителни и плахи момичета. Носенето на сребърни бижута ще засили техните качества .

За кого е добре да носи сребърни бижута?

Жените, които имат неспокоен дух трябва да си слагат повече накити от сребро. Темперамента им ще бъде успокоен, ще станат по-спокойни и ще достигнат до равновесие. А излишната им енергия ще се насочи в правилна посока, предават от jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар