Лепа Брена с първи думи за внучето си (Вижте какво сподели)

Гласувайте за статията

Лепа Брена не иска да й казват „баба“

Лепа Брена стана баба само преди няколко дни.На 6-ти март се роди първото внуче на сръбската легенда, което кръстиха Александър. Семейството посрещна малчугана с щур купон с много песни и танци, който продължи до ранни зори.

Лепа Брена даде и първото си интервю след появата на малкия Александър. Певицата за пореден път каза, че не иска да я наричат „баба“. Преди появата на малчугана на бял свят Брена също спомена, че не иска да я наричат така, защото тя не се чувства „баба“ и е твърде млада. Певицата предупредила журналиста, който й взимал интервюто, да внимава как я нарича, защото ще го прекрати, ако я нарече „баба“.

„Аз съм жена на дядото. Не ме наричайте баба и други подобни, за да не прекратя интервюто“, казала Лепа Брена пред телевизионните камери с усмивка на лицето.

След това сръбската легенда коментирала и появата на внучето си Александър на бял свят. „Това е едно неописуемо щастие, любов, радост… Да видиш Александра и Филип с това малко бебенце… Неописуемо е, когато видиш собствените си деца да имат дете. Много е трудно да се опише тази любов“, споделя щастливата баба.

Лепа Брена не пропусна да похвали и снаха си. Според нея Александра е страхотна майка и въпреки че е родила с цезарово сечение станала почти веднага от леглото, за да се грижи за малчугана. „Не й тежат грижите. Отдала се е на бебето. Кърми го. Ние се въртим покрай нея, радваме се и се опитваме да сдържим сълзите от щастие, които се стичат по лицата ни“, казва още Лепа Брена, пише kanal5.com.mk.

Лепа Брена не иска да й казват "баба" сн. Инстаграм

Лепа Брена не иска да й казват „баба“ сн. Инстаграм

Според сръбските медии откакто е родила Александра не е излизала от вкъщи, а единствените,  които посещават младото семейство са бабите на малкия Александър, за да помагат на младата майка, ако има нужда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар