Андреа проговори за ситуацията с Кубрат Пулев (Разделени ли са?)

Гласувайте за статията

За Андреа темата за Кубрат и Джени Суши е смешна

Андреа проговори за целувката между Кубрат и Джени Суши. Боксьорът си позволи да целуне репортерката на „Vegas Sports Daily“. Според нейния шеф тази целувка е била „нежелана, неочаквана и насилствена“ и в момента тече разследване срещу Пулев.

Половинката на Кубрат поп фолк изпълнителката Андреа реши да коментира ситуацията със своя любим. Ето какво написа певицата в социалната мрежа Фейсбук. „Има дни, в които ми се иска да имам вълшебната пръчка на времето, за да избирам епохата в която искам да живея. Последните дни си мисля за миналия век, който роди сексуалната революция, направи Мерилин Монро и Мадона икони на сексапила, и в който целувката беше акт на любов, приятелство и страст, а не „насилствен опит за сексуален тормоз“. Не исках да говоря по темата, защото за мен тя е по-скоро смешна, отколкото сериозна! Но не харесвам, когато хората злоупотребяват.
В изявление на „Vegas Sport Daily“, разбирам, че Jenny Sushe е станала жертва, и е наранена и шокирана! Как е възможно човек, който сам си качва подобно видео, да твърди колко е наранен от него. За мен това е една шега и по-скоро комична ситуация! Иначе колкото до сушито… Всички го обичаме, но когато рибата е прясна, а оризът не е силно преварен“, написа любимата на Кубрат Пулев.

Медиите побързаха да разделят поп фолк изпълнителката и Пулев, но от публикацията личи, че те все още са двойка. Феновете също подкрепиха своята любимка като й написаха да не обръща внимание на случващото се и на злобните коментари и статии, които се появиха по неин адрес и на Пулев.

Андреа проговори за ситуацията с Кубрат Пулев сн. Фейсбук

Андреа проговори за ситуацията с Кубрат Пулев сн. Фейсбук

Почитателите на Андреа я съветват „да не приема нещата твърде сериозно, защото това е загуба на време“ и й пожелават с Кубрат да продължават да се обичат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар