Принц Хари скъса с най-добрите си приятели заради Меган Маркъл

Гласувайте за статията

Принц Хари се раздели с приятели от детските си години заради Меган Маркъл

Принц Хари се раздели с най-добрите си приятели от детството си заради Меган Маркъл. Томас „Скипи“ Инскип е поредният, който се оказва изхвърлен от вътрешния кръг на принц Хари, защото не се харесва на съпругата му. Новината бе съобщение от списание „Татлър“, което твърди, че двамата приятели са прекратили отношенията си, заради херцогинята.

Принцът вече е бил посъветван от брат си да не избързва със сватбата с Меган. Томас Инскип се оказал вторият, който му препоръчал да не бърза да се жени за нея. Въпреки че Меган направи дебюта си като приятелка на принца именно на сватбата на Томас Инскип в Ямайка, а след това го покани със съпругата му на своята сватба, към днешна дата двете двойки не са особено близки.

Вместо това херцозите на Съсекс поддържат модни запознанства със семейство Бекъм, семейство Клуни, посещават Сохо и странят от старите приятели на Хари.

Томас Инскип е добре познат със скандалния си начин на живот преди години. Именно той е виновен за парти в Хърватия, в което младият принц скача в басейна с дрехите. Също така е замесен и в скандалното парти в Маями, при което Хари бе сниман да тича съблечен заедно с момичета от купона.

Приятелството между двамата датира от тийнейджърските им години. И въпреки че и двамата се ожениха щастливо и се укротиха, явно Меган не иска да има изкушения пред съпруга й. Никакви.

„Междувременно в собственото си домакинство херцогинята търпи доста скандален прякор — „Me-Gain“, пише още „Татлър“. Очевидно херцогинята на Съсекс не се ползва с особено уважение даже и сред собствените си сътрудници.

Принц Хари къса с най-добрите си приятели заради Меган Маркъл сн. Уикипедия

Принц Хари къса с най-добрите си приятели заради Меган Маркъл сн. Уикипедия

Желанието й да покаже, че може да се справи с всяка ситуация в двореца й изигра лоша шега. И мнозина от служителите й се оказаха неспособни да удовлетворят изискванията й, заради което напуснаха.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар