Златка Димитрова смая минувачи в Южния парк! (виж какво направи)

Гласувайте за статията

Златка Димитрова се показа като супер майка!

Златка Димитрова е истински боец. Това видяха хората, които в неделния ден се разхождаха в парка. Плеймейтката използва хубавото време е изведе малкия Миро на разходка в Южния парк.

Златка Димитрова

Златка Димитрова сменя памперси в движение

Минувачите, които препълваха алеите на парка, веднага забелязаха Черната Златка. Въпреки камуфлажните дрехи и визията си на войник, тя не остана дълго време скрита от любопитните погледи на минувачите и камерите на папараците.

Златка Димитрова будеше любопитство не само със стегнатата си фигура, но и с добре оформените си мускулести ръце. Заради изтощителните тренировки, по които моделката се вманиачи веднага след раждането.

Абсолютно сама, без мъж до себе си или детегледачки, брюнетката доказа, че перфектно може да се оправи и сама. Тя не спираше да обгрижва двегодишният си син, като не отказа да изпълни нито едно негово желание.

Той прояви мераци да си поиграе на всички детски атракциони в парка. Освен това малкия Миро бе оставен да подскача смело, докато му омръзне и на батута.

Златка Димитрова показа и как може да сменя памперси в движение, без да има необходимите за целта специални места, за да се извършва смяната от майките.

Черната Златка предизвика възхищението на хората, които шушукаха, че тя е като войник и може да се справя с всякакви предизвикателства.

От разходката Миро-младши бе много доволен, като след батута той и мама Злати ловиха гумени патета с въдица и дори си завоюваха награда чрез сръчността си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар