Бомба: Българката Елизабет Кайн изгря на корицата на „Вог“!

Бомба: Българката Елизабет Кайн изгря на корицата на „Вог“!
5 (100%) 1 vote

Елизабет Кайн се нареди сред най-успешните модели у нас!

Българка изгря на корицата на италианската модна библия „Вог”. Елизабет Кайн е на челната страница на списанието за декември 2018 година. 22-годишното момиче е забелязано от стилистите на библията на модата след представяне на модели на седмицата на модата в Лондон.

Елизабет Кайн

Елизабет Кайн на корицата на „Вог“

Успехът на Елизабет Кайн започва преди няколко месеци, след като университета й в Лондон я избира да участва в седмицата на модата в столицата на Обединеното кралство.

После е поканена да стане част от лондонски шоурум, което събира следващото поколение дизайнери. Заради контактите и колекцията си тя е избрана от стилистите на „Вог”.

Младото дарование споделя, че създаването на една дреха е дълъг процес, включващ креативност и математически познания. В осъществуването на колекцията й помагат и от софийската математическа гимназия, която младата дизайнерка е завършила.

„Не си спомням момент от живота ми, в който модата да не е играла важна роля”, споделя Лиза. Тя добавя още, че черпи вдъхновение от всичко, което я заобикаля.

Палтото на Кайн, заснето за модното списание се състои от 600 парчета, които са сглобени на ръка. 22-годишната дизайнерка разделя времето си между София и Лондон, където учи и живее.

В момента Елизабет Кайн развива собствена марка дрехи. Тя иска да предложи 3D софтуер на клиентите си, за да имат възможност да видят крайния резултат, преди да поръчат дрехата.

Целта е да отпаднат голяма част от текстилните отпадъци, както и да се съкрати работата между клиент и създаването на бранда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар