Кичка Бодурова наточи секирата: Мразят ме, защото живея в Америка! (още подробности)

Кичка Бодурова наточи секирата: Мразят ме, защото живея в Америка! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Кичка Бодурова се кани отново да се върне у нас през лятото!

Естрадната прима Кичка Бодурова отново наточи секирата и я размаха над главите на враговете си от музикалния бранш. Направи го съвсем съзнателно, въпреки че причината за поста в мрежата бе стихотворение, посветено й от почитателка.

Кичка Бодурова

Кичка Бодурова ловко захапа враговете си в гилдията

Преди това обаче Кичето не пропусна да „нахрани“ клеветниците и злобарите, които й ядат душичката от години. Като дует Ритон например, които едва не я умориха от плач в Къщата на Вип Брадър преди години. Ето какво написа Кичка Бодурова:

„Знаете, че аз говоря директно нещата, с истинските им имена. Знам, че омразата към мен е затова , че живея в Америка. Затова, че обикалях света и въпреки всичко запазих обичта на публиката.

Затова, че пея песни, които са близки до сърцето. Но това са само хора признаващи, че са на по-ниското стъпало.

В началото ми беше много мъчно, защото съм се борила сама. После ми беше мъчно за тези, злобарите. Но много са от другата страна – плеада от сърца, пълни с любов към мен.

И ето едно от тях, което посвети поредното стихотворение – адвокат Иваничка Неврокопска. Благодаря ви и чакам с нетърпение да ви прегърна!“, похвали се със стиха Кичка Бодурова и зашлеви поредната плесница на враговете си в гилдията.

А стихотворението за нея може да прочетете по-долу.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар