Кротката Мира Добрева: Анусче неизбърсано, марш в клозета…! (виж на кого посвети „любезностите“)

Кротката Мира Добрева: Анусче неизбърсано, марш в клозета…! (виж на кого посвети „любезностите“)
5 (100%) 1 vote

Мира Добрева винаги се е представяла за истинска дама!

Водещата на БНТ Мира Добрева го раздава дама – възпитана, стилна, кротка и деликатна. В Къщата на Вип Брадър тя и на мравката пък правеше, но ето, че си показа рогата.

Мира Добрева

Деликатната Мира Добрева се… на метеното

Може и да не ви се вярва, но ето какво видяха очите ни в профила на журналистката. Прилагаме и скрийншот към материала като доказателство.

Казано накратко – Мира хвали ски курорт, който е посетила наскоро. А под поста й непознат потребител си позволява да я обиди. Това, с което съпругата на Жоро Торнев му отвръща обаче, ни накара да се опулим:

„Гледат всячески да удължат сезона. Безплатни лифт карти, перфектно поддържани ски писти, сякаш за 3 000, а не 3-ма ентусиасти като нас
Цените на хотелите – завидно ниски, спрямо нашите.

Големи порции храна в ресторантите. Усмихнати хора и сервитьори, които се покланят, щом оставиш бакшиш. Има още на какво да се учим. Много даже“, сподели Мира Добрева от престоя си в Кайзербург, Германия.

И ето тук е моментът, в който настъпи интересната част. „Където и да отидеш си оставаш боклук“, коментира под поста й потребителят Томас Андерсън.

„А ти, анусче неизбърсано, къде си тръгнало да цапаш стеничките на хората? Я, марш в клозета!“, „прелюбезно“ и като истинска дама му отвърна Мира Добрева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар