Жоро Бирмата влиза зад решетки в Дубай?

Гласувайте за статията
Издирваният от Интерпол Георги Станоев – Жоро Бирмата, иска да се предаде

Георги Станоев може да влезе за 4 месеца в затвор в Дубай – пише „Уикенд“, като се позовава на свои източници в службите за сигурност. Причината е, че пернишкият тарикат, който в средата на септември 2018-а стана клиент на прокуратурата заедно с баща си Евлоги Станоев и брат си Антон заради канал за производство на цигари без бандерол, иска да се предаде – отбелязва изданието.

Според информацията в столицата на Обединените арабски емирства Жоро Бирмата се настанил при друг наш беглец от правосъдието – Иван Танев-Универсалния. Сега обаче любителят на фолк певици искал да се предаде и да се върне у нас, но изникнал неочакван препъникамък.

Оказа се, че правните процедури в Дубай гласят, че преди ОАЕ да го екстрадират към България, милионерският наследник трябва да прекара 4 месеца в арабски затвор. Пандизите в Дубай са известни с ужасните си условия, гаврите между затворниците, ежедневната порция бой от надзирателите. Георги Станоев, естествено, категорично отказвал да се превърне в гадже на содомитите в арабската изправителна институция. Затова и до момента не предприемал никакви стъпки в посока завръщане в родината.

Баща му Евлоги Станоев – Голямата Бирма, се предаде сам в Спецпрокуратурата на 10 декември 2018 г. Само седмица по-късно обаче бизнесменът бе пуснат на свобода под парична гаранция от 9000 лв.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар