Божидара Бакалова гасне по любимия на Цеци Красимирова

Божидара Бакалова гасне по любимия на Цеци Красимирова
5 (100%) 1 vote

Цеци Красимирова ревнува любимия си от Божидара Бакалова

Както вече стана ясно, бъдещият съпруг на Цеци Красимирова е имал интимна връзка с Божидара Бакалова. Въпреки, че връзката им е останала в миналото, бъдещата съпруга на американеца го ревнува лудо от сестрата на Ивайла Бакалова.

Ревността на Цеци Красимирова е причината тя да не покани сестрите Бакалови на сватбата си, въпреки че Ивайла беше сред най-близките й приятелки.

Булката преценила, че е по-добре в този важен за нея ден да бъде заобиколена само от хора, които не й навяват лоши спомени от миналото.

Въпреки, че Майкъл Струмейтис отдавна е забравил Божидара, Цеци Красимирова продължава да го ревнува от нея. И очевидно ревността й не е без основание. Самата Божидара наля масло в огъня, споделяйки в мрежата, че много обича американеца. Тя написа, че той е последният човек, който е обичала, но вече е почти женен.

Блондинката пожела много щастие на бъдещите младоженци. Но признанието, че все още обича Майкъл със сигурност е подразнило бъдещата му съпруга.

Както вече стана ясно, преди дни Красимирова се прибра в България. Тя спретна шумно моминско парти у нас. Но на него не присъства нито Ивайла Бакалова, нито нейната сестра. Според слуховете, бъдещата младоженка е сложила край на приятелството си с Ивайла Бакалова заради сестра й, пише Хот арена.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар