Годжи къта милиони в картини

Годжи къта милиони в картини
5 (100%) 1 vote

Годжи крие неподозирани таланти

Годжи, който е сред любимците на Слави Трифинов, се оказа с човек с много таланти. Освен от музика, басистът се интересува от живопис, поезия и дори археология. Освен, че пише голяма част от текстовете на песните на бенда, той обича да рисува в свободното си време. Музикантът често организира собствени изложби.

Освен, че обича да рисува, Годжи колекционира и картини на известни художници. Той не крие, че залага предимно на български творци, тъй като няма възможност да се сдобие с картини на известни художници от Западна Европа.

С нескрита гордост Годжи се хвали, че притежава почти всички картини на известните български художници. Най-скъпата картина в колекцията му е произведение на Владимир Димитров – Майстора. Платното струва 60 000 лв и е подарък за музиканта от неговия шеф. Преди пет години Слави Трифонов изненадал любимеца си със скъпия подарък.

В родния си дом в Криводол музикантът съхранява пълна колекция с творбите на Майстора. Учител на Годжи е великият професор Греди Асса. На малцина е известно, че преди да стане музикант, басистът се е прехранвал с картините си.

Първата му изложба е била посветена на Клод Моне и Майстора. Тогава той продал най-скъпата си картина за 1200 лв. След успешната изложба последвали и изложби в чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар