Антония Петрова и Батинков разкриха имало ли е втора сватба (+ Много снимки от именния ден на сина им)

Гласувайте за статията

Антония Петрова и Батинков със специална фотосесия за именния ден на Благовест

Антония Петрова и Ивайло Батинков разкриха имало ли е втора сватба. Днес щастливите родители отпразнуваха първия имен ден на своята рожба Благовест. Малчуганът ги е събудил в 6 часа. „Да ни поздрави и той с именния си ден“, казва Ивайло Батинков, който признава, че успява да съчетава някак семейния живот и професията.

„Съчетавам ги някак. Тя поема по-голямата тежест от гледането на детето. Семейните задължения не са нещо сложно и трудно. Стига да обичаш съпругата си, всичко се нарежда лесно“, казва любимият мъж на Антония, пише life.dir.bg. Той разкрива и коя е любимата му дейност, свързана с Благовест. „Стандартен отговор би бил да кажа „къпането на бебето“, това е едно от готините неща, но по-скоро сега се забавляваме след процедурите и масажите му, като си играя с него – обръщам го, въртя го, уча го да лази, което е страшно забавно“, споделя още щастливият татко.

От своя страна Антония споделя, че малкият Благовест много обича да се разхожда, а първата му разходка е била на 40-ти му ден. „Често, когато ходим при едната или другата баба, обича да стои на двора на чист въздух“, казва г-жа Батинкова. „По цял ден съм с него и всичко, свързано с бебето, ми е любимо. Всички казват, че е спокойно бебе. Нито Ивайло, нито аз имаме база за сравнение, защото не сме гледали други бебета, но явно имаме късмета да е спокоен. Освен, че се роди голям и и расте голям. Това, което каза Ивайло за гимнастиките, за обръщанията, за лазенето – нищо, че е само на 2 месеца, вече ги прави, а те са типични за малко по-големите бебета“, споделя Антония.

Имен ден

Днес синът на Антония и Ивайло има имен ден, който семейството ще посрещне с много гости вкъщи. Семейство Батинкови не пропусна да запечата и личния празник на малчугана със специална фотосесия.

Антония Петрова и Ивайло със специална фотосесия за Благовест сн. Фейсбук

Антония Петрова и Ивайло със специална фотосесия за Благовест сн. Фейсбук

Антония и Ивайло отпразнуваха и годишнината от първата им среща само преди няколко дни със специален ритуал, признава г-жа Батинкова. „Да, но не искаме да говорим за това. Точно на датата, на която се запознахме – 17 март, се врекохме във вярност един на друг отново и завинаги“, споделя Антония.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар