Кали пред Венета Райкова: Споделям историята си, за да помогна на жените срещу домашното насилие!

Гласувайте за статията

Кали разкри защо е проговорила за личния си живот

Фолк певицата Кали не обича да се обяснява за личния си живот и дори след раздялата с мъжа си Владимир дълго време мълчеше. Изпълнителката обаче реши да даде интервю и дори сподели мотивите си.

„Не съм дошла, за да си правя пиар. Знам, че личната драма все още продава, но не съм тук, за да си правя реклама с това. Надявам се да дам личен пример на повече жени, за да се борят с насилието в дома си. Искам да им дам кураж, да им покажа, че не са сами. Да, аз съм известна, но и на мен ми се случи да бъда жертва на вербална агресия. Която понякога е по-ужасна и от физическата. Вярвам в държавната машина и съм сигурна, че новият закон за домашно насилие над жените ще се прилага с цялата си тежест срещу нарушителите“, сподели още Кали.

Певицата бе категорична, че решението й да сподели личните си проблеми, е най-вече, за да помогне на други жени да проявят кураж и да потърсят помощ. Изпълнителката признава още, че мъжът й я е заплашвал и доста време е пазела съобщенията му в телефона си.

„Накрая реших да ги изтрия, за да не преживявам постоянно нашето минало“, споделя още Кали. Изпълнителката допълва, че е много щастлива, че е минала през това изпитание и живее нов живот.

Кали споделя историята си, за да се пребори с домашното насилие сн. Папараци

Кали споделя историята си, за да се пребори с домашното насилие сн. Папараци

„Намерих сили да му простя. Разочарована съм единствено, че след толкова много любов помежду ни, не успяхме да се разберем сами за детето и да си решим проблемите между нас. Наистина съм разочарована, че трябва да разчитаме на държавата. Но поне успях да му простя и да продължа напред. Надявам се и той да ми прости, за всичко, което съм му причинила“, завърши интервюто си Кали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар