Юксел Кадриев остави всички без думи

Гласувайте за статията

Новинарят оглежда апетитен имот близо до София

Новинарят от Би Ти Ви – Юксел Кадриев остави всички без думи.

Напоследък из коридорите на медията все по-често се шушука, че Юксел Кадриев е на път да стане съсед на министър-председателя на Република България – Бойко Борисов.

Юксел Кадриев

Новинарят оглежда апетитен имот близо до София

Неотдавна новинарят е бил засечен да оглежда къща в Банкя. Той бил заинтригуван от имот, обявен за продан, който се намира в непосредствена близост до дома на Бойко Борисов, разкриват местни.

Това накара жителите на Банкя да разнесат мълвата, че в съвсем скоро време вероятно ще имат още един звезден съсед.
Юксел Кадриев останал приятно изненадан от спокойствието на града. След обиколката, той с охота седнал да изпие едно кафе в прочуто тамошно барче.

В последно време китното градче, което се намира на отстояние 14 километра от София, се превърна в притегателна точка за редица звезди. Последният, който се сдоби с луксозен палат там, бе фолк певецът Константин.

В тузарска къща в градчето от доста години се ширят и Катя и Здравко от дует „Ритон“. Жители на Банкя не се изненадват от желанието на Юксел Кадриев да им стане съсед. Те са категорични, че си имат всичко – чист въздух, спокойствие, природа и дори ремонтирани улици.

По всичко личи, че натовареното ежедневие в столицата не се отразява добре на новинаря. Дали обаче е решил окончателно да се премести в Банкя или си търси вила, така и не става ясно, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар