Тежка участ застигна Иван Костов

Тежка участ застигна Иван Костов
1 (20%) 1 vote

Синият лидер дели палата си със семейството на дъщеря му

Тежка участ застигна бившият министър-председател на Република България – Иван Костов.

Оказва се, че от известно време насам, Иван Костов е принуден да дели триетажния си палат в „Драгалевци“ с дъщеря си, внучка си и зет си.

Иван Костов

Синият лидер дели палата си със семейството на дъщеря му

По-голямата от двете му дъщери – Яна и италианският й съпруг Алесандро Мерлини от известно време са се настанили в дома на Иван Костов. При все, че Алесандро е от богата тосканска фамилия, очевидно няма нищо против да е заврян зет в дома на тъст си, който е и бивш лидер на ДСБ.

Яна и съпругът й се запознали в библиотеката на университета „Бокони“ в Милано, където тя навремето беше студентка. При все, че любовта помежду им пламва много бързо, дъщерята на Иван Костов се омъжва за Алесандро седем години по-късно.

Отначало двамата свиват гнездо в Италия, но после Алесандро се съгласява да дойдат в България. През годините живот тук, той заема ключови управленски позиции в големи международни компании с представителства у нас. Преди време той бе шеф на телекомуникационния лидер „Водафон“, след което оглави и известна медийна корпорация.

При все, че графикът на италианеца е доста натоварен, това не му пречи да бъде грижовен родител. Всяка сутрин той лично изпраща до вратата дъщеря си и съпругата си.
Прави впечатление факта, че при все, че Иван Костов разполага с цял автопарк, внучката му ходи на училище с организиран от школото транспорт, пише

Междувременно стана ясно, че през идния април се очаква Иван Костов да направи премиера на мемоарната си книга, по която работи дълго време, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара to “Тежка участ застигна Иван Костов”

  1. Иванчо Стоянов

    мар. 25. 2019

    Горкият Иван Костов!!! Горкият „командир“!!!! Веднага да му се уреди едно скромно апартаментче от 240 квадрата един етаж под апартаментчето на Цветанов!!!!!

  2. Христина Илиева

    апр. 03. 2019

    Тежка участ! Наистина…горкият 😂“командир“!!!

Добавете коментар