Министър Николина Ангелкова промени изцяло визията си (ФОТО)

Гласувайте за статията

Ангелкова изглежда съвсем различно

Министърът на туризма Николина Ангелкова изненада с новата си визия.

След само шест години в политиката, Николина Ангелкова шашна всички в Министерски съвет с 24-каратовата си усмивка. Тя е ремонтирала основно зъбите си.

Николина Ангелкова

Ангелкова изглежда съвсем различно

Оказва се, че Николина Ангелкова отдавна планирала да направи тази промяна, но все не й оставало достатъчно време. В крайна сметка тя доверила новите си зъби на зъболекар факир, който я преобразил изцяло.

Отдалеч си личи, че новите зъби на министъра на туризма, са по-бели и по-равни отпреди. Освен това по този начин чертите на лицето й изглеждат много по-женствени, коментират нейните подчинени.

Припомняме, че Николина Ангелкова бе избрана за зам.-министър на Регионалното развитие и благоустройството през 2013 година.
На 6 август 2014, тя зае поста министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в служебното правителство на Георги Близнашки. На този пост остана до 7 ноември 2014, когато бе назначена за министър на туризма във второто правителство на Бойко Борисов.

Тя е сред малцината, които успяха да запазят мястото и авторитета си в третото правителство на министър-председателя. Именно в настоящия си мандат, министърът на туризма буквално разцъфна, коментират запознати, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар