Петя Дикова претърпя пълен провал

Петя Дикова претърпя пълен провал
3 (60%) 1 vote

Усилията й не се увенчаха с успех

От близкото обкръжение на Петя Дикова издават, че е претърпяла пълен провал.

Те уточняват, че става въпрос за неистовите й опити да издърпа половинката си Илиян Любомиров от ефира на Нова тв и да го нагнезди в ефира на Би Ти Ви.

Петя Дикова

Усилията й не се увенчаха с успех

Преди Петя Дикова да излезе в майчинство, Илиян често бил забелязван да я посещава на работното й място. Това породило известни съмнения у колегите на Дикова, че той вероятно се натиска за сладка служба там.

Освен това прави впечатление, че напоследък Петя Дикова все по-често се среща с някои шефове от Би Ти Ви, на които води и Илиян. От близкото обкръжение на поета издават, че амбициите му, са много по-големи от това да стои на сладка раздумка всяка сутрин в предаването „На кафе“.

Оказва се, че единственият му стимул да продължава да е част от екипа на Гала, е заплатата от 3 хиляди лева, която получава. Само да получи предложение да прави собствено предаване или дори рубрика в ефира на Би Ти Ви, той със сигурност веднага ще изтича при конкуренцията.

От предаването „На кафе“ обаче на този етап му правят проблем за всяка публична изява, която би могла да го свърже по някакъв начин с Би Ти Ви. Очевидно на този етап усилията на Петя Дикова, са без успех, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар