Иван Христов и Ирина Тенчева влюбени на рождения ден на сина си! (ето къде беше партито)

Гласувайте за статията

Ирина Тенчева разказа за четвъртия рожден ден на сина си Самуил!

Иван Христов и половинката му Ирина Тенчева вдигнаха щуро парти за четвъртия рожден ден на сина си Самуил. Те прекараха празника в Гоце Делчев като си бяха напълно самодостатъчни за веселбата. А и с техните четири деца няма как да е иначе. Ето какво сподели Ирина:

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева и Иван Христов все така влюбени

„В България има хора, случки и места, които ми връщат надеждата, че независимо от всички предрасъдъци и етикети, които си лепим като нация, тук могат да се случват уникални неща.

Едно от тях е мястото, което избрахме, за да отбележим в семеен кръг рождения ден на Сами. И да уточня – това не е платена реклама с “инфлуенсърски” привкус. А опитът ми да изразя истинското си възхищение и благодарност, че един българин и семейството му са успяли да направят нещо толкова добро в България!

От няколко години заедно с по-големите деца решихме, че за рождените дни вместо тежки празненства с много гости ще си подаряваме време заедно. В този хотел бяхме гостували за кратко един път през лятото и си обещахме, че ще се върнем с децата.

Бяхме впечатлени от простора, тишината и личното пространство, което е предвидено за гостите тук. Апартаментите и стаите не са повече от 25-30, така че дори да е с изпълнен капацитет усещането тук винаги е, че сте сами.

Още докато правихме резервацията споменахме, че имаме повод, но наистина не очаквахме, че благодарение на перфектния екип ще имаме не рожден ден, а тридневен празник. Всичко във всеки момент бе съобразено с нашия вкус, време, удобство!

Тук има всичко – ферма, която произвежда 70% от продуктите за ресторанта, зоокът, шато, езеро с птици, футболно игрище, тенис корт. Перфектно поддържан парк и алеи, пеещии фонтани, няколко басейна, всички възможни спа услуги, феноменални аниматори за децата,уникални вина и тематични вечери и най-най-най подготвеният екип от усмихнати хора!

Нямам представа как мениджмънтът успява да проучи всичко за гостите си (защото отношението им е лично към всеки гост), но наред с балоните, подаръците за Сами (и за мен като майка), екипът знаеше, че за рождените дни на децата ми винаги аз правя тортата.

Още с пристигането ни ме помолиха да дам рецепта на тортата, която ще зарадва Сами най-много. И да ви кажа – направиха я по-вкусна от моята!

Снощи докато заспивахме и правихме разбор на празника с Иван си дадохме сметка че абсолютно нито един петзвезден хотел, който сме посещавали по света не ни е предложил такова обслужване и възможност за 100% почивка (дори с 4 деца)!

А последните думи на Сами преди да заспи бяха: Може ли да останем да живеем тук?“, разказа Ирина Тенчева.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар