Няма да повярвате как изглежда синът на Жан Виденов (ФОТО)

Гласувайте за статията

Колегите му го описват като изключително трудолюбив и скромен младеж

Откакто е извън политическата сцена, Жан Виденов упорито страни от светлините на прожекторите.

Запознати издават, че последните няколко години, са изпълнени с невероятни обрати за семейството му. Бившият премиер, който на 22 март, е отбелязал 60-годишния си юбилей, е изгубил майка си. Единственият му брат Васил, за когото малцина знаят, пък е напуснал бащиния си дом.

Жан Виденов

Колегите му го описват като изключително трудолюбив и скромен младеж

В същото време синът на Жан Виденов се е превърнал в истински красавец. 28-годишният наследник на бившия министър-председател, е завършил архитектура. Тъй като родният Пловдив се сторил твърде тесен за амбициите му, той решил да си търси късмета в столицата.

От няколко години наследникът на Жан Виденов живее в София и е част от екипа на голямо архитектурно студио. Оказва се, че собственик на въпросното архитектурно студио, е не кой да е, а бившият главен архитект на София – Петър Диков.

Колегите на Васил го описват като изключително трудолюбив и скромен младеж. Според тях визуалната прилика с баща му, е поразителна и то най-вече заради сините му очи. На този етап синът на Жан Виденов е категоричен, че политиката не го вълнува. Той няма намерения да се занимава с нея и в бъдеще, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар