Този ли е новият на Жана Бергендорф?

Този ли е новият на Жана Бергендорф?
5 (100%) 1 vote
Никеца от отбора на Иван Лечев свирил рамо до рамо с треньора си

Жана Бергендорф май си е паднала по участник в „Гласът на България“ – пише в. „Уикенд“. Хора от шоуто твърдят, че новият избраник на певицата е рокаджията Николай Воденичаров-Никеца, който попадна в отбора на Иван Лечев. Певицата публично му се обясни в любов – отбелязва изданието.

„Обичам те“ – това написа Жана Бергендорф в профила си във Фейсбук , споделяйки линк към изпълнението на Никеца в предаването „Гласът на България“. По информация на изданието това не са просто думи, пуснати напразно в пространството. Между певицата и нейният колега май наистина има чувства.

„Николай е точно от типа мъже, по които Жана си пада – творец, небрежар, на всичкото отгоре – музикант като нея, а това означава, че имат много теми за разговор. Даже възрастта им е еднаква – 33 години“ – коментират хора от обкръжението на певицата. Според тях връзката датира от няколко месеца – най-вероятно от края на миналото лято, когато певицата се върна в България от Виена, където направи опит да се засели.
За австрийската столица тя замина в началото на 2018 г., за да се подготвя за участието си на финалите на Евровизия. Най-близкият мъж до нея по онова време беше тогавашния й продуцент Борислав Миланов, който обаче е категоричен, че никога не е имал връзка с Жана.

Никеца е от типа мъже, по които си пада Жана

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар