Страшилището на Холивуд излезе от затвора Преглеждания: 1519

Всички световноизвестни актьори, са на тръни
0
Оценете този post

Всички световноизвестни актьори, са на тръни

След като страшилището на Холивуд излезе от затвора, филмовата мека е в паника.

Звездите на Холивуд треперят, докато светът е в очакване на поредната порция сензационни разкрития.

Всички са в очакване и с притаен дъх от новата порция сензационни разкрития, които ще направи страшилището на Холивуд – частният детектив Антъни Пеликано.

Холивуд
Всички световноизвестни актьори, са на тръни

Преди броени дни 75-годишният детектив, известен като шпионинът на холивудските звезди, излезе от затвора. През 2008 той бе осъден на 15 години лишаване от свобода заради непозволено заснемане и проследяване.

Антъни Пеликано е помогнал на редица звезди на Холивуд в поддържането на безупречната им репутация. Запознати издават, че Арнолд Шварценегер никога нямаше да стане губернатор на Калифорния, ако детективът на бе скрил правонарушенията му.

Пеликано е наясно, че много от звездите треперят от освобождаването му, тъй като може да разкрие доста пикантни тайни от миналото им. Преди да се озове зад решетките, той работи в луксозен офис, намиращ се на Сънсет булевард. Именно там той е събирал компромати или е заличавал всички проблеми на клиентите му.

Докато е в затвора той признава, че работата му, е спасила доста хора. Сред клиентите му, е бил и Том Круз. Освен това Пеликано е следил и съпругата на О Джей Симпсън до смъртта й… услугите му, са търсили още Кортни Лав, Силвестър Сталоун, Стивън Спилбърг, Крис Кок и редица други известни холивудски звезди, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.