Ричи Известното потъна в небитието, а Розмари Тишер…

Гласувайте за статията

Манекенката се върти около полски красавец

Фитнес инструкторът Ричард Величков, който се опита да се сдобие със слава на гърба на Розмари Тишер, потъна в небитието.

В същото време манекенката Розмари Тишер, която се раздели с годеника си покрай заигравките с Ричи Известното, е забърсала ново гадже. Тя успя да плени един от най-известните мъже в Полша – моделът Томаш Урбан.

Розмари Тишер

Манекенката се върти около полски красавец

Няма никакво съмнение, че пред новата забивка на Розмари Тишер, Ричи Известното може само да яде пасти. Преди броени дни красавецът Томаш Урбан влязъл в тамошния Биг Брадър, който възобновил излъчването си след 11-годишно прекъсване.

Красавецът е на 34 години и живее в Главице. Професионален модел е и има четири братя и сестри. И двамата му родители работят в сферата на здравеопазването. На този етап и двамата с Розмари Тишер твърдят, че отношенията им, са просто приятелски. Не се знае обаче дали след края на Биг Брадър те няма да прераснат в нещо повече.

Припомняме, че в началото на шоуто Томаш Урбан призна, че е сам, защото обича свободата си. В Биг Брадър той ще е под един покрив с още 14 съквартиранти, а шоуто ще продължи три месеца. На този етап все още не е ясно каква ще е голямата награда, за която ще се борят участниците, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар