Няма да повярвате на какво заприлича Мариан Вълев-Куката

Гласувайте за статията

Фенките му, са крайно разочаровани от външния вид

Мнозина от почитателите на актьора Мариан Вълев, по-известен като Куката от култовия сериал „Под прикритие“, не могат да повярват на какво е заприличал.

Очевидци издават, че Мариан Вълев се разхода из улиците на столицата в потресаващ вид. Актьорът направо е неразпознаваем за почитателите си. Той се разкарва небръснат, с дълбоки торбички под очите, сякаш не е виждал сън от дни. Странният му вид се допълва от небрежното облекло, на което залага напоследък.

Мариан Вълев

Фенките му, са крайно разочаровани от външния вид

Истината е, че новият външен вид на Мариан Вълев не се нрави и на най-големите му фенки. Те са категорични, че по този начин изглежда с поне десет години по-стар. Някои от тях направо го определиха на „чичка“ и не скриха разочарованието си от вида му.

Дамите са категорични, че от сексапилния мъж, който привлече вниманието им в сериала „Под прикритие“, не е останала и следа. Мариан Вълев бе забелязан в компанията на старите си дружки от сериала – Ивайло Захариев и Александър Сано. Те се събрали пред хлебопекарна в центъра на София.

Тримата хапвали банички, докато обсъждали новото поприще на Куката. Припомняме, че през април Мариан Вълев ще дебютира като режисьор и сценарист и на екран излиза филма му „Лошо момче“, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар