Няма да повярвате какви ги върши Башар Рахал

Гласувайте за статията

Вероятно мнозина мъже биха му завидели

Мнозина не могат да повярват какво си позволява да прави актьорът Башар Рахал и то пред очите на съпругата му.

По всичко личи, че връзката на Башар Рахал с колежката му Райна Караянева се развива повече от скорострелно. Двамата не само са неразделни, а и вече живеят под един покрив. Рахал вече я е запознал с всичките му колеги и приятели, а към днешна дата са заедно на почивка в Щатите.

Башар Рахал

Вероятно мнозина мъже биха му завидели

Преди това двамата минаха през Тайланд, Бали и Италия. Мълвата носи, че официалната съпруга на похотливия актьор – Калина, е наясно с паралелната му връзка. Двамата отдавна живеят разделени, тъй като са на различни континенти. Въпреки това все още не са официално разведени заради двете им деца.

Калина нямала нищо против любовните забежки на съпруга й, тъй като тя също не оставала сама през годините. Двамата съпрузи отдавна се били разбрали да не си държат сметка един на друг.

Разбира се това условие е повече от прекрасно към настоящия момент за Башар Рахал. Именно то му дава свободата да демонстрира чувствата си към новата му изгора и да не се крие.
По време на престоя си в Щатите, актьорът обмислял да запознае любимата си с двете му дъщери. На този етап обаче се въздържа, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар