Телевизионният екран изгуби завинаги Ники Кънчев

Гласувайте за статията

Тв водещият е взел решение да се оттегли в заслужена почивка

Телевизионният екран изгуби завинаги едно от култовите лица – Ники Кънчев.

Както вече стана ясно, Ники Кънчев отдавна бе заменен на стола на „Стани богат“ от актьора Михаил Билалов, а шоуто бе преместено в ефира на БНТ.

Ники Кънчев

Тв водещият е взел решение да се оттегли в заслужена почивка

Тези дни стана ясно, че златната кокошка на Нова тв, няма намерения да се появява повече на екран. Той е взел съдбоносното решение, след като стана ясно, че тази година няма да има Биг Брадър.

При все, че Ники Кънчев е едва на 58 години, той със сигурност е от хората, които биха могли да си позволят да се пенсионират, тъй като разполага с достатъчно средства. Спестяванията му със сигурност ще му стигнат да живее охолно до края на дните си.

Въпреки, че Ники Кънчев занапред няма да се изявява като тв водещ, той остава глас на предаването „Купон на изток от рая“ по Дарик радио.
Припомняме, че миналата есен стана ясно, че риалитито Биг Брадър, на което Кънчев бе водещ още от самото начало, гълта на медията по 3 милиона лева на сезон.

Именно сериозният разход, бе сред причините Нова тв да реши да пропусне един сезон. Дали риалитито ще бъде възобновено, ще решат новият собственик на медията – Кирил Домусчиев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар