Пълен крах за Гала

0

Плевенчанката със сигурност не е предполагала подобен провал на продуктите й

Едва ли някога на водещата на предаването „На кафе“ по Нова тв – Гала, й е минало през ума, че ще преживее такъв крах.

За никого не е тайна, че през миналата година Гала пусна своя козметична линия, изразяваща се в крем против бръчки и серум за лице.
Блондинката представи продуктите като уникални, а формулата им като революционна за българския пазар.

Гала
Плевенчанката със сигурност не е предполагала подобен провал на продуктите й

Оказва се обаче, че гръмката реклама на мазилата, далеч не им е помогнала за добрата реализация. Основната причина според мнозина, е твърде високата им цена. Поради тази причина Гала се е принудила да пусне мазилата в разпродажба.

Въпреки това цените им остават твърде високи за преобладаващата част от средностатистическата българка. В същото време всички онези дами, които имат възможност да си позволят по-скъпа и луксозна козметика, предпочитат изпитани и доказали се във времето чуждестранни марки.

Така мазилата и серумите на тв водещата трупат прах по рафтовете на складовете. При все, че блондинката ангажира всичките си приятелки в рекламирането на продуктите й, тя така и не успя да привлече желаната клиентела.

Оказва се, че в крайна сметка продуктите от козметичната линия на тв водещата, се използват основно от нейни близки и роднини, поради факта, че им ги раздава безплатно, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.