Двойник на Румен Радев взриви „Стани богат“ (ФОТО)

Гласувайте за статията

Живко си тръгна с чек за 5 хиляди лева

Двойник на държавния глава Румен Радев, направи истински фурор в предаването „Стани богат“.

Факт е, че на стола на богатството пред Михаил Билалов сядат всякакви хора. До този момент обаче срещу него не бе сядал човек, когото спокойно можете да объркате с президента Румен Радев.

Румен Радев

Живко си тръгна с чек за 5 хиляди лева

Оказва се, че сходството във външния вид на Румен Радев и Живко Желев далеч не е единственото общо помежду им. Живко, който е от Нова Загора и се озовава на стола на богатството, след като дъщеря му го записала тайно, има сходство с Румен Радев и на професионално ниво.

Той е дългогодишен авиомеханик. Служил е в армията 22 години и е бивш боксьор. Към днешна дата ремонтира вертолетите на МВР.
След като първоначално порази водещия и зрителите на „Стани богат“ с приликата си с президента Румен Радев, Живко демонстрира и доста добри знания. Благодарение на тях, той си тръгна от стола на богатството с чек за 5 хиляди лева.

По всяка вероятност това ще е едно от най-запомнящите се предавания и за водещия на „Стани богат“ – Михаил Билалов. Вероятно е бил доста изненадан, когато срещу него е седнал човек, приличащ поразяващо на държавния глава, пише zajenata.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар