Виктор Николаев изненада всички с това, което направи в ефир

Гласувайте за статията

Тв водещият се изгаври с апартаментите на властта

Водещият на сутрешния блок на Нова тв – Виктор Николаев, направи нещо в ефир, с което изненада всички зрители.

За никого не е тайна, че през последните няколко дни една от водещите теми, са апартаментите на властта и по-специално на Цветан Цветанов и Цецка Цачева.

Виктор Николаев

Тв водещият се изгаври с апартаментите на властта

В този ред на мисли, Виктор Николаев не пропусна да се изгаври с тях. Поне така изглеждаше коментарът на видео от рубриката „Моята новина“. След като на телевизионната стена в студиото се появи бетоновоз, който кара бясно из столичните улици, Виктор Николаев заключи, че бърза за правенето на апартаменти.

След това водещият продължи коментара си с думите: „Трябва да ходи да се бърка, за да се строят!“, категоричен бе той. След тази си шега тв водещият побърза да се скастри сам, отсичайки: „Стига шегички!“.

Няколко минути по-късно, вече сериозен, Виктор Николаев обяви, че акцентът в днешното им предаване, ще е именно скандалът с апартаментите на властта. Той побърза да уточни, че в студиото няма да има човек от ГЕРБ, тъй като всички изчаквали да мине проверката и да излязат резултатите от нея.

Припомняме, че правосъдният министър Цецка Цачева подаде оставката си заради разразилия се скандал, още в събота, след среща с премиера Бойко Борисов. Според мнозина обаче, това е по-скоро морален акт, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар