Дъщерята на Шабан Шаулич се изолира от света (Вижте как се опитва да се съвземе от загубата на баща си)

Гласувайте за статията

Синът на Шабан Шаулич разкри за кога е планирал сватбата си

След тежката и ненадейна загуба на Шабан Шаулич семейство му все още не може да се съвземе. Кралят на народната музика загина при нелеп инцидент на 17-ти февруари в Германия на път за летището. Пиян шофьор без книжка се удари в автомобила, с който е пътувал певецът.

От тежкия инцидент и смъртта на Шабан Шаулич мина вече месец, но семейството му не може да съвземе. Болката и тъгата дори стават все по-силни за неговите деца и за съпругата му Гордана. Най-тежко загубата на Шабан приема най-голямата му дъщеря Илда Шаулик. Източник близък до семейството твърди, че тя се е затворила в дома си и не излиза никъде, не говори с никого, не яде и само плаче по цели часове.

За да й помогне да преодолее мъката нейният мъж Боян я е записал на „лайф коучинг“. „Илда не вдига телефона на никого, дори и на приятелите си. От вкъщи излиза само когато ходи до майка си или до гроба на баща си, където седи часове и плаче. С нея винаги е съпругът й, който остави ангажиментите си с Америка, за да бъде до нея“, казва източникът.

„Неговата идея беше Илда да се запише на „лайф коучинг“, за да се съвземе. В Америка това е много популярно. Става въпрос за класическа психотерапия, която чрез разговор с хората им помага да си върнат изгубената надежда и да се върнат към живота“, обяснява още източникът.

След загубата на баща си дъщерята на Шаулич е отказала всичките си участия и се е затворила вкъщи, изолирайки се от всичко и от всички. Отказала се е и от записването на новата си песен, която е трябвало да излезе през лятото.

Дъщерята на Шабан Шаулич се съвзема от загубата с лайф коучинг сн. Туитър

Дъщерята на Шабан Шаулич се съвзема от загубата с лайф коучинг сн. Туитър

Гордана също не излиза от вкъщи след загубата съпруга си. Единственият, който се опитва да се държи е синът на Шаулич – Михалко, който е поел грижите за цялото семейство. Той планираше сватба, но заради тежката загуба я е отложил за края на следващата година, твърди източникът, пише vistina.com.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар