Синът на Цеца Величкович с нови разкрития за детството си и за баща си Аркан (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Синът на Цеца Величкович с трудно детство заради смъртта на баща си

Синът на Цеца Величкович направи нови разкрития за детството си и за баща си Аркан. Велко Ражнатович, който през последните години се занимава професионално с бокс, говори за кариерата си на спортист и за семейството си.

„Мисля, че всички очакват от мен да имам престъпно поведение, но аз не съм възпитан така. Никога няма да видят от мен такова нещо. Опитвам се представя родителите си в най-добра светлина. Мисля, че баща ми би се гордял, че се занимавам с този спорт. Мен ме отгледа майка  ми и се старая да не я засрамвам с постъпките си“, казва синът на Цеца Велко.

„Разбира се, всеки е бил млад и е имал своите ексцесии, аз намерих своето призвание в бокса и премахнах излишната енергия и негативното поведение, което по-рано влачех със себе си. Сега пътят ми е ясен и светъл и гледам напред. Сега имам свой собствен път, който иска може да го върви с мен, а който не иска, може да гледа завистливо отстрани“, казва още синът на Цеца и Аркан.

Той признава, че ако баща му е бил жив, нещата са щели да бъдат много по-различни, отколкото са сега. „Бях с труден характер, но се поправих. Може би, защото ми липсваше присъствието на баща ми… Знаете как в нашия край. Майката ще извика: „Ще кажа на баща ти“ и детето млъква. Е, моята майка ме отгледа сама, баща ми го нямаше край мен, което беше странно. Може би трябваше по-малко да излизам и повече да уча, но сега всичко си дойде на мястото.

Синът на Цеца Величкович с трудно детството заради смъртта на баща си сн. Инстаграм

Синът на Цеца Величкович с трудно детството заради смъртта на баща си сн. Инстаграм

Не мога да кажа, че съжалявам за нещата, които направих. Може би по този начин трябваше да разбера какво не трябва да правя, за да знам какво да правя сега. Не съжалявам, гордея се в всяка част от живота си и се опитвам през остатъка от него да правя неща, за които ще се говори не само тук в нашата страна, но и по цял свят. Не само сега, а и завинаги“, споделя още Велко, пише ubavinaizdravje.mk.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар