Теодора Духовникова преживя тежка операция (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Теодора Духовникова не се страхува от нищо

Теодора Духовникова преживяла тежка операция по време на снимки. Актрисата, която в момента се изявява като агент от ДАНС в сериала „Дяволското гърло“, е претърпяла сериозна лицево-челюстна операция. Това се случило по време на снимките на хитовия сериал, който отскоро върви по Нова и за кратко се превърна в една от най-обичаните поредици в българския ефир. Феновете са нетърпели да видят всеки следващ епизод от криминалния сериал, където актрисата си партнира успешно с Владо Карамазов, превъплъщавайки се в ролята на Мия.

„По време на снимки в пещерата Дяволското гърло започнах да треперя, мислех, че е от студа и влагата. Владо дори ми каза да не се глезя“, споделя Теодора, пише ХотАрена, цитирайки списание „Ева“. „Но се оказа нещо сериозно, едната половина на главата ми се изду и се наложи по спешност ми направят лицево-челюстна операция в пловдивската болница“, казва още Духовникова.

След това се наложило да лежи 48 часа на една кушетка в болница и лекуващите лекари искали тя да остане там под наблюдение. Те обаче я изписали на нейна отговорност и на екипа.

А това не е първият път, в който Теодора се сблъсква с нещо подобно. Преди много години тя пострадала много тежко в автомобилна катастрофа. Тогава актрисата едва не останала парализирана от нараняванията, които получила. Духовникова имала счупен прешлен.

Теодора Духовникова с тежка операция по време на снимки сн. Фейсбук

Теодора Духовникова с тежка операция по време на снимки сн. Фейсбук

„Не ме е страх от нищо. Но от смъртта ме е страх. Преди години попаднах в много тежка катастрофа, в която ми се отчупи втори шиен прешлен. 98% от подобни травми завършват със смърт на място. След тази ужасна травма отидох на крака до „Пирогов“. Лекарите не повярваха, че съм оцеляла. Дори други пациенти идваха при мен, за да ме пипнат за късмет“, споделяла е любимата актриса на зрителите за тежкото преживяване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар