Меган Маркъл ражда в клиниката на Кейт (Не искала да разбива кралската традиция)

Гласувайте за статията

Меган Маркъл ражда в клиниката на Кейт, не искала да разваля традицията

В желанието си да покаже, че напълно и изцяло подкрепя Кейт Мидълтън, Меган Маркъл обяви, че ще роди в болница. Съпругата на принц Хари ражда в крилото „Линго“ на болница „Сейнт Мери“ в Падингтън. Центърът бе избран от Кейт и Уилям за раждането и на трите им деца. Сега Меган ще последва снаха си и също ще отиде там за раждането.

Напук на слуховете, че ще ражда у дома, че е твърде модерна и че не желае да подражава на Кейт, Меган сподели, че ще се радва да продължи кралската традиция. Принцесата ще роди в Лондон, където и снаха й, а двамата с Хари разчитат на най-добрите лекари, които са там, за да се погрижат за майката и бебето.

Според първоначалните слухове, Меган планирала да роди в дома си в Уиндзор. След това се твърдеше, че поискала водно раждане. Накрая плъзнаха слухове, че тя и Хари сами ще израждат бебето си с помощта на акушерка, като едно време. Меган обаче решила, че не е добре да рискува и настояла да роди в болница. Като нормалните майки.

Иначе все още не е ясно, дали бебето ще бъде обявено публично, както се случи с децата на Кейт и Уилям. Също така не е ясно и дали дребосъкът ще бъде показан пред медиите.

Бременната Меган Маркъл ражда в клиниката на Кейт сн. You Tube

Бременната Меган Маркъл ражда в клиниката на Кейт сн. You Tube

Факт е, че към кралската двойка има огромен интерес. И колкото и да критикуват Меган, че се стреми да стои под прожекторите, Кейт и Уилям несъмнено се възползват от този факт, за да си осигурят малко спокойствие. Въпреки това, според специалистите по протокола, Меган и Хари нямат пряко отношение към трона, следователно няма да се отдава такова внимание на децата им. И кралското бебе не само няма да се появи пред вратите на Лондон, но и пресата може да го види доста след раждането му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Меган Маркъл ражда в клиниката на Кейт (Не искала да разбива кралската традиция)”

  1. LORZ

    мар. 23. 2019

    Кейт и Мегън са етърви една на друга , а не снахи.

Добавете коментар