Лъсна голямата лъжа за външния вид на Гала

Лъсна голямата лъжа за външния вид на Гала
5 (100%) 1 vote

Лъсна голямата лъжа на Гала за външния й вид

Постановката, която Гала разигра в ефир, не успокои зрителите на предаването й. Блондинката ги разгневи с поредната лъжа за външния си вид.

Миналата есен водещата се появи с нова прическа ефир. Впечатление на всички направи, че косата на Гала е по-дълга. От години блондинката поддържа една и съща дължина на гривата си. Но есента се появи в ефир със значително по-дълга коса.

На всички стана ясно, че тя се е възползвала от услугите на опитен стилист и е постигнала този ефект с помощта на екстеншъни. Но и до днес блондинката категорично отрича това, въпреки че фактите говорят друго.

Тя дори разроши косата си в ефир и помоли Зейнеб да я оскубе, за да докаже на всички, че няма екстеншъни.

Преди време и Стефан скочи в защита на любимата си. Навръх рождения й ден той заяви в социалната мрежа, че косата на любимата му е естествена и тя няма изкуствени кичури.

Наблюдателна зрителка бързо го контрира, припомняйки му сторита от профилите на репортерките Зейнеб и Ася, показващи двата реда екстеншъни на Гала. Гневната потребителка дори посъветва Стефан да не се стараят толкова в прикриването на тайна, която не е срамна, пише Хот нюлс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар