Диляна Попова направи важно признание за личния си живот

Диляна Попова направи важно признание за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Диляна Попова направи признание за личния си живот

Макар и индиректно Диляна Попова потвърди горещата клюка. Мълвата от последните дни гласи, че моделката се е събрала с бащата на сина си. Според слуховете, Асен Блатечки окончателно е напуснал съпругата си Катерина и от два месеца дели един покрив с моделката.

Красавицата намекна, че тя и Блатечки са заедно чрез пост в социалната мрежа. Днес актьорът празнува рожден ден. Той става на 48 години.

В профила си Диляна Попова написа „Честит рожден ден“. Надписът беше придружен от емотикон сърце и картинка, на която пише „И после те срещнах“. Повече от ясно е, че става въпрос за Асен Блатечки.

Любовта между двамата е достойна за сюжет на турска сапунка. Двамата се залюбиха преди 5 години. Година след началото на връзката им на бял свят се появи Борил. Но Асен Блатечки не сподели щастието от появата на малкия с неговата майка.

Малко след раждането на момченцето, баща му се върна при първата си съпруга. Но преди няколко месеца Асен Блатечки взел решение отново да напусне Катерина и да се върне при Диляна Попова. Връзката му с Катя приключила без драми, тъй като двамата осъзнали, че тя се е изчерпала.

Междувременно стана ясно, че актьорът най-после е решил да запознае дъщеря си с Борил. И това е поредното доказателство, че той се е събрал с Диляна Попова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар