Проклятие тегне над палата на Баневи в Бояна

Проклятие тегне над палата на Баневи в Бояна
5 (100%) 1 vote

Над обявения за продан палата на арестуваните Баневи тегне проклятие

Едва ли някой ще се навие да купи имота на арестуваните Баневи, който е обявен за продан. Особено след разкритията, които ПИК направи за палата на богаташите.

Из светските среди се носи слух, че съпрузите са използвали луксозната къща за вещерски забавления. И двамата са запалени по окултното и всякакви магически ритуали.

Бивш служител на милионерите споделя, че този имот е прокълнат и той не би живял там, дори и да му го подарят. Той е бил използван от съпрузите за изпълнение на шамански ритуали и правене на магии.

Имението е обявено за продан на цена от 6 милиона лв. Търгът ще се проведе на 23 април, а огледите стартират от днес. Стойността на имота е посочена от външни оценители. Според запознати тя е двойно по-висока и в нея не са включени направените от Баневи подобрения в луксозното имение.

До печалната развръзка с луксозната къща се стигна след като стана ясно, че е едно от дружествата на Баневи дължи 15 000 лв на друга фирма. Тъй като олигарсите не са се издължили, съдът запорира лъскавия им палат, пише ПИК.

Задлъжнялата фирма е собственост на офшорна компания на Сейшелите. Николай Банев официално е вписан като управител на офшорката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар