Юксел Кадриев купува къща в Банкя

Юксел Кадриев купува къща в Банкя
5 (100%) 1 vote

Банкя се превърна в притегателен център за родните знаменитости

Юксел Кадриев оглежда имотите в Банкя. Китното градче, което се намира само на 14 километра от столицата, се превърна в притегателен център за родните знаменитости. Освен Бойко Борисов, къща там имат Катя и Здравко от „Ритон“.

Преди година и Константин се сдоби с луксозен имот в Банкя. Очевидно на звездите не има харесва забързания живот в столицата и предпочитат да живеят на по-спокойно място.

Преди дни Юксел Кадриев е посетил китното градче. Поводът за пътуването му до там е оглед на имот, който е обявен за продажба. Интересното е, че имотът се намира в съседство до къщата на Бойко Борисов.

След огледа тв водещият се разходил из градчето и е бил във видимо приповдигнато настроение, коментират местни жители. Очевидно той е останал доволен от видяното. Юксел Кадриев не пропуснал възможността да се отбие в местното барче, преди да потегли към столицата.

Преди няколко месеца той се премести в нов дом. Тв водещият пръсна 200 000 лв за апартамент в луксозна кооперация в престижния квартал „Манастирски ливади“. Той се премести там, след като продаде жилището си в Борово.

Не е ясно дали сега е решил да се премести в Банкя и основното му жилище вече да бъде там. Или просто е решил да сдобие с вила, която да посещава през уикендите, пише Хот арена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар