Тита с големи комплекси в детството си (Вижте защо)

Гласувайте за статията

Тита със сериозен проблем като малка

Поп певицата Тита, която в момента се изявява в шоуто за музикални имитации „Като две капки вода“, разкри каква е била най-голямата драма в детството й. Това бил един наистина много труден период, както за нея, така и за родителите й. Тогава майката и бащата на певицата били притеснени, че дъщеря им ще остане плешива. А това ще попречи на развитието й, създавайки един много жесток комплекс.

Наложило се семейството да реши по някакъв начин този проблем и от малка Тита започнала да носи перуки. „Като бях мъничка, нямах много коса. Бях като момченце, не ми растеше косата. Нашите ми купиха една перука с лента отпред. И когато започваше моята любима песен, слагах изкуствената фризура, взимах дезодоранта, който ми служеше за микрофон и почвах да пея“, сподели певицата в „На кафе“ пред водещата Гала.

Днес този проблем е останал далеч зад гърба на Тита и тя се радва на буйна, здрава и доста гъста коса. Поп певицата и любимка на много тиинейджъри твърди, че косата й е естествена. Тита е категорична, че няма грам екстеншъни, за разлика от повечето певици и модели в днешно време.

В момента певицата показва уменията си в предаването за музикални имитации „Като две капки вода“. Тя признава, че от участниците в шоуто най-близък й е Папи Ханс. Въпреки възрастовата граница певица се разбира много добре и с Петя Буюклиева, пише hotnews.bg.

Освен, че се разбира перфектно с участниците, Тита стана любимка и на журито. Тя получава много похвали и от Фънки, а той е един от най-критичните членове на журито. Певицата споделя, че похвалите от Димитър Ковачев я мотивират да работи още по-усилено за следващите образи в шоуто. „Това ме мотивира да работя още по-здраво за следващите образи“, казва певицата.

Тита носи перуки като малка, защото не й расте коса сн. Инстаграм

Тита носи перуки като малка, защото не й расте коса сн. Инстаграм

Тита се радва и на подкрепата на феновете в социалната мрежа и това я прави много щастлива.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар