Николина Ангелкова се промени до неузнаваемост

Гласувайте за статията

Николина Ангелкова е неузнаваема

Николина Ангелкова смая всички в парламента с новата си визия. През последните месеци визията й претърпя сериозна трансформация. Министърката се сдоби с чисто нова усмивка. Новите й зъби са не само по-равни и по-добре подредени, но и искрящо бели.

Откакто е промени усмивката си, лицето й също изглежда по различен начин. Изражението му стана по-женствено и Николина Ангелкова вече изглежда много по-добре.

Принос за по-женствената й визия има и нейната нова прическа. Министърката вече се доверява само на опитни стилисти. Тя остави в миналото правите коси и коковете, на които бе фен в миналото. Ангелкова периодично освежава професионалното си портфолио, залагайки само на снимки, направени от професионалисти.

Зад последните й фотосесии стои професионалният фотограф Коко Кръстев, пише Хот арена, позовавайки се на „Ретро“.

От 6 години Николина Ангелкова е част от активния политически живот у нас. За този период тя успя да запази челните си позиции в ГЕРБ.

Тя стартира политическата си кариера през 2013 година, когато стана заместник-министър на благоустройството. Година по-късно тя успя да си спечели поста транспортен министър. Но само няколко месеца по-късно стана министър на туризма.

Въпреки трансформациите, които претърпя в професионален аспект, тя успя да запази авторитета си и към днешна дата е сред първите дами на ГЕРБ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар