Асен Блатечки баджанак с Димитър Маринов (Носителят на Оскар бил гадже на Катя Горанова)

Колаж: Блиц
0

Асен Блатечки и Димитър Маринов влюбени в една и съща жена, носителят на Оскар бил гадже на Катя Горанова

Асен Блатечки и Димитър Маринов, който стана първият българин с Оскар били баджанаци. Актьорите са били интимни с една и съща жена, разкриват техни състуденти. Преди Блатечки да се обвърже с Катя Горанова избягалият в САЩ негов колега бил влюбен в нея.

Колаж: Блиц

Маринов изпреварил Блатечки като свалил по-младата от него с пет години студентка докато следвали във ВИТИЗ.  Митьо от София, както имал навик да се представя постъпил в театралната академия в края на осемдесетте заради перипетиите си в затвора. В който влязъл заради това, че го хванали да бяга на Запад.

Когато излязъл от килията Маринов се отдал на секс авантюри с някои от по-засуканите млади колежки. Една от тях била Катерина Горанова, която по-късно става половинка на Блатечки.

Митьо от София упорито ухажвал красавицата. Той бил възхитен от потомствената аристократична столичанка като й поднасял по една роза всеки ден. Накрая девойката не устояла на упоритостта на джентълмена. А той с чувство за хумор разправял, че я свалил с неустоимата си усмивка.

Желанието му да сбъдне американската си мечта обаче се оказало по-силно от любовта към хубавицата. В началото на деведесетте години той бяга в Америка по време на презокеанско турне.

Вместо да се върне обратно с колегите си в България той остава завинаги в САЩ. Димитър Маринов зарязва любимата си Катя. Тя само след няколко години намира отново любовта в лицето на Асен Блатечки. Който обаче не се оказва най-любящия и верен съпруг, предават от blitz.bg.

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.