Емилия на 37 (Вижте как я изненада Жорж Башур)

Гласувайте за статията

Емилия с трогателни думи на рождения си ден

Емилия с трогателни думи на рождения си ден. Днес поп фолк изпълнителката навърши 37. Тя показа, че откакто е със съпруга си Жорж Башур лети на крилете на любовта. Певицата не пропусна да благодари на своя любим за всичко, което прави за нея и за това, че я възприема такава, каквато е.

„Благодаря на Господ за всичко, което имам и най-много благодаря на мъжа ми, който ме приема, такава каквато съм! За първи път съм себе си и за първи път усещам, че съм жена и живея благодарение на него! Много е  важно кой е до теб в хубаво и в лошо! Обичаме и живеем за децата си. Живеем за чиста и неопетнена любов, каквато е нашата. Благодаря на цялото ни семейство за всичко!!! На всички хора с които работя, както и на всички приятели и почитатели за безрезервната подкрепа!“, пише Емилия.

Жорж Башур от своя страна изненада любимата си с микрофон от рози. „Обичам те, моя звезда“, гласи посланието към микрофона от червени рози.

Много поздрави и благопожелания по случай личния си празник получи Емилия и от своите фенове. През „Планета тв“ поп фолк изпълнителката е споделила, че като всяка година и тази ще прекара празника със семейството си и близките си приятели в Гълъбово, където много обича да се връща.

Жорж Башур с трогателна изненада за Емилия сн. Инстграм

Жорж Башур с трогателна изненада за Емилия сн. Инстаграм

Емилия не крие, че това е един от най-хубавите й рождени дни, защото е срещнала любовта на живота си в лицето на Жорж Башур, на когото винаги може да разчита и да се чувства като истинска жена. И докато в предишната си връзка с Коко Динев поп фолк изпълнителката е била мъжът в семейството и всички отговорности са падали на нейните рамена, то сега тя спокойно може да се отпусне и да се почуства жена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар