Таня и Светозар от „Женени от пръв поглед“ спечелиха зрителите (Вижте още)

Гласувайте за статията

Феновете се възхищават на Таня и Светозар от „Женени от пръв поглед“

Таня и Светозар от „Женени от пръв поглед“ спечелиха зрителите. Това е единствената двойка според тях, която има шансове за продължи напред и да гради общо бъдеще. В официалната страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук феновете не спират да сипят похвали за Таня и Светозар.

За разлика от тях обаче другите две двойки от „Женени от пръв поглед“ не се радват на одобрението на зрителите. Ивана и Мерал и Василена и Никифор отнесоха доста критики за поведението си в шоуто.

На подкрепата на почитателите се радват само Таня и Светозар. Те са най-възрастната двойка в предаването и според феновете „старата школа“ си казва думата. „Двойка, която ме радва изключително много“, „Страхотни! Излъчват спокойствие и хармония. Жената е разумна и го подкрепя. Какви хубави думи му каза за неговия дом. Адмирации“, „Преживели са загуба, изживели самотата и ценят всеки жест! Дано да си паснат!“, „Много ми харесва тази двойка. Спокойни са, уравновесени, стъпили здраво на земята. Желая им щастие и дано останат заедно“, „Страхотни!!! Напълниха ми душата“, валят един след друг положителните коментари към Таня и Светозар.

Не липсват и зрители, които са на мнение, че всички двойки са обречени. А бъдещето на Таня и Светозар няма да е по-различно от това на другите две двойки, а именно – раздяла. „Тотално обречени са и трите двойки. Мъжете са много комплексирани“, ‘Зрели хора, възпитани, сдържани. Явно имат общи теми за разговор и умеят да общуват помежду си. Наслаждават се на екскурзията. Но не мисля, че ще останат заедно!“, гласят друга чат от коментарите.

Таня и Светозар от "Женени от пръв поглед" спечелиха зрителите сн. Фейсбук

Таня и Светозар от „Женени от пръв поглед“ спечелиха зрителите сн. Фейсбук

Зрителите се молят и искрено желаят поне Таня и Светозар да останат заедно, защото според тях те са най-съвместимата двойка. Съдбата на другите две двойки е обречена и надеждите на феновете са в най-възрастната и мъдра двойка, която трябва да запази „огъня, който се разгаря между тях“, пишат зрителите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар