Пикантни разкрития за имотите на Елена Йончева

Пикантни разкрития за имотите на Елена Йончева
5 (100%) 1 vote

Имотите на Елена Йончева струват цяло състояние

Елена Йончева притежава имоти за милиони. Депутатката, която е обвиняема за пране на пари от КТБ чрез офшорка, притежава няколко апетитни имота и тя определено трябва да бъде разследвана и от НАП, пише „Ретро“. Но засега приходната агенция бездейства, допълва изданието.

Освен, че живее в луксозен апартамент, Елена Йончева кара скъпа кола. Синът й посещава елитен лицей, където месечната такса е над 1000 лв. Подобен начин на живот не кореспондира с депутатската заплата, която Йончева е декларирала, че получава.

ПИК разкри, че социалистката се е сдобила с няколко апетитни имота през последните години. Това става след раздялата й със Сергей Станишев и след напускането на БНТ.

Депутатката е собственик на няколко апартамента в столицата. Тя притежава и магазин. Освен него има и голяма вила. Общата площ на притежаваните от нея имоти за живеене е 756 кв.м. Експерти го оценяват на 1,5 милиона лв.

Освен това, Елена Йончева е собственик и на 7 декара гори, чиято стойност възлиза на 456 000 лв.

От офшорката, свързана с КТБ, бившата журналистка е получила 600 000 лв. В този период тя става собственик на гората, а преди това е придобила парцели в Горубляне на стойност от 500 000 лв.

Апартаментът, в който Йончева живее в момента, е с площ от 340 кв.м. Банята в луксозния апартамент е с площ на хол. Но най-впечатляваща е огромната тераса, която прилича на истински двор, пише „Ретро“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар