Мъжът на Ирена Милянкова я заряза заради колежка! (Брокерът Никола се изнесе от дома им) Преглеждания: 7805

Снимка: Фейсбук
0
2/5 - (1 vote)

Ирена Милянкова се раздели с бащата на последното си дете

Ирена Милянкова е на път да се разведе за втори път, дочу „Галерия“ от близки до топ моделката. Брокерът на луксозни имоти Никола Чолаков се е изнесъл преди месец от общото им жилище и в момента живее във вилата им в Гърция.

Според запознати, причината е трети човек – колежка на Чолаков, с която работят в един отдел от години. Милянкова винаги е ревнувала от въпросната дама, а от няколко месеца насам имала сериозни съмнения, че Никола й изневерява. Чолаков обаче категорично отричал.

Ирена Милянкова
Снимка: Фейсбук

Прави впечатление и че Милянкова е изтрила всичките си профили в социалните мрежи. Виртуалният детокс вероятно се дължи на влошените й отношения с Чолаков, чиито снимки доскоро преобладаваха в профила й.

Милянкова вече има един развод зад гърба си. През 2015-а тя се раздели с подсъдимия за сводничество Росен Чолов, от когото има 4 деца. Година по-късно Ирена забременя от новия си мъж Никола Чолаков, на когото в последствие роди още едно дете. Ако с брокера не се сдобрят, многодетната моделка ще трябва сама да се грижи за 6-те си наследници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.